Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

DOLGOZZ VELÜNK!

<   Vissza a hírekhez
Mi partnereket keresünk, nem alkalmazottakat!



Olyan ingatlanértékesítők jelentkezését várjuk fiatalos csapatunkba, akik már működő egyéni vállalkozóként értékesítenék ingatlanainkat. (Amihez mi kizárólag a műszakiháttér szolgáltatást adjuk)


Partnereket keresünk, nem alkalmazottakat! Így nálunk a véleményed is számít, meghallgatjuk ötleteidet és ezek alapján szívesen változtatunk is a jobb partneri kapcsolat kialakítása érdekében!

Akár másodállásban is dolgozhatsz nálunk!


Jelentkezz önéletrajzoddal itt:  info@ghg.hu


nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.