Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

INGATLANSZEKTOR DIGITÁLIS MEGÚJULÁSA

<   Vissza a hírekhez
Újabb stratégiai sikert ért el a pécsi fejlesztésű ingatlanpiaci technológia!

Újabb stratégiai sikert ért el a pécsi fejlesztésű ingatlanpiaci technológia!

Örömmel jelentjük, hogy 2018. június 1-én Kozármisleny városával aláírtuk azt a hosszútávú együttműködési megállapodást, amely újabb perspektívát nyújt szolgáltatásaink továbbfejlesztésére. A technológiánk alkalmazása mérföldkő lehet a város dinamikus fejlődésének fenntartásában is.

A Go-Home Kft. egyedülálló felmérési szisztémája (Go-Home Analízis), továbbá az Ingatlantörzskönyv (ITK) és Ingatlanszervizkönyv (ISZK) rendszere az ingatlanok műszaki minőségi tanúsítását, nyilvántartását és gazdaságos kezelését teszi lehetővé.

Kozármisleny Város Önkormányzata, mint a térség legdinamikusabban fejlődő települése, eltökélt a fejlődést megalapozó innovatív technológiák, módszerek iránt.

Bízunk benne, hogy a közös összefogással létrejöhet az a mintaértékű településfejlesztési és gazdálkodási struktúra, mely követhető példa lehet az ország más települései számára is.

Az együttműködési megállapodás révén Kozármisleny lehet Magyarország első INGATLANTÖRZSKÖNYVES városa, melynek lakói rövid, közép és hosszútávon is élvezhetik ezen korszakváltó technológia előnyeit.

Ezúton is köszönjük a bizalmat!

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2023 © Go-Home Kft.