Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

INGATLANTÖRZSKÖNYV KÁRTYA

<   Vissza a hírekhez

Ingatlantörzskönyvről röviden:

Az Ingatlantörzskönyv nem egy a számtalan létező szolgáltatás vagy termék közül az ingatlanpiacon. Nem is kíván csupán egyik eleme lenni ennek a rendszernek, mivel az Ingatlantörzskönyv nem pusztán egy okirat, hanem maga a rendszer. Egy új, és alapjait tekintve teljes rendszer. Minket az alkotókat, a kezdeti lépésektől egy cél vezérelt, az ingatlanpiac legkisebb eleméhez is eljuttatni a minőségi szakmai tudást. Az Ingatlantörzskönyv azonban, azon kívül, hogy segít eligazodni minden az ingatlanokkal kapcsolatos kérdésben, egyéb segítséget is nyújt. Rajta keresztül intézheti az ingatlannal kapcsolatos jogi ügyeit, kivitelezési és felújítási munkálatait, adhatja fel ingatlanhirdetését, illetve veheti igénybe együttműködő partnereink Önre szabott ajánlatait. Célunk, hogy a rendszer tagjaként, és aktív használójaként minden, az ingatlannal kapcsolatos költsége jelentősen csökkenjen.

Ne maradj ki, regisztrálj most:

www.e-torzskonyv.hu

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2023 © Go-Home Kft.