Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Kinek ajánljuk tevékenységünk?

<   Vissza a hírekhez

Küldetésünk - többek között -, amiért hosszú ideje dolgozunk, hogy megváltoztassuk a leendő ingatlanvásárlók szemléletét. Általános tapasztalatunk, hogy az ingatlanvásárlással kapcsolatos döntések jellemzően érzelmi alapon történnek, tisztelet persze a nagyon kevés kivételnek…

Véleményünk szerint egy ilyen döntésnek megalapozottnak kell lennie. Nagyon fontos, hogy a kiszemelt ingatlanról kiderítsük, hogy pontosan milyen műszaki állapotban is van, mik a gyenge pontjai, mit kell rajta helyreállítani rövid, illetve hosszú távon.

A hosszú évek alatt kifejlesztett, egyedi MŰSZAKI ÁLLAPOTFELMÉRÉSI módszerünk éppen ebben nyújt támpontot Önnek.

A felmérés eredményeképp átadott MŰSZAKI ÁLLAPOTBIZONYLAT és műszaki leírás segít a vásárlással járó KOCKÁZAT csökkentésében.

A felmérést a kiszemelt ingatlanok közül – bár a díjazást kellően mérsékeltük - csak a szívhez legközelebb állóra javasoljuk elkészítetni, vagy KÉRJE A TULAJDONOST, hogy bocsássa azt az Ön rendelkezésére.

Kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal: info@ghg.hu

Legyen TUDATOS VÁSÁRLÓ, ne vásároljon ZSÁKBAMACSKÁT!

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.