Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Luxus a panelben

<   Vissza a hírekhez

 

 

Ha a fővárosban, a Népfürdő utcában, a csepeli lakótelepen, vagy akár a nem túl jó hírű Havanna lakótelepen, illetve az annál felkapottabb Káposztásmegyeren vágyna egy igazi manhattani luxuslakásra, az még nem jelenti azt, hogy elment az esze. A penthouse életérzést igenis be lehet csomagolni egy tipikus magyar panellakásba. De azért az se baj, ha a pénz annyira nem akadály.

 

El tudja képzelni, hogy egy hamisítatlan skandináv penthouse-ban fogyasztja el a szokásos reggeli feketét? Króm kütyük a konyhában mindenütt, hatalmas átlátszó és áttetsző üvegfelületek, menő dizájner bútorok a kényelemért, és a mindenhol visszaköszönő minőségi faburkolatok, vagy ha úgy tetszik, minőségi, csiszolt betonfelületek. Mindez megvalósítható egy paneldzsungel kellős közepén.

 

A teljes cikkért kattintson IDE


nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2023 © Go-Home Kft.