Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

MEGÉRI MINKET VÁLASZTANI! MERT MÉG TÖBB KEDVEZMÉNYT NYÚJTUNK!

<   Vissza a hírekhez

 

 

 

Partnereink révén egyre több kedvezményt biztosítunk megrendelőink számára, hiszen számunkra ügyfeleink elégedettsége mindennél fontosabb!

Rendelje meg valamely szolgáltatásunkat, és egy Praktiker mappát adunk át Önnek, melyben 3 db 10% kedvezményre jogosító kupont talál, melyeket a Praktiker Barkácsáruházakban válthat be a pénztárnál!


 Keressen minket! Kérjen árajánlatot szolgáltatásainkra: http://www.ghg.hu/arak

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- ENERGETIKA KÉSZÍTÉS

- MŰSZAKI ÁLLAPOTFELMÉRÉS

- ÉRTÉKBECSLÉS

- INGATLANKÖZVETÍTÉS

- INGATLANTÖRZSKÖNYV HITELESÍTÉS

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.