Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

MILYEN EXTRÁKAT NYÚJTANAK SZOLGÁLTATÁSAINK?

<   Vissza a hírekhez



Cégünk az egész ország területén végez műszaki szolgáltatásokat. Segítségünkkel ingatlanvásárlás vagy felújítás során sok felmerülő kérdésre kaphat gyorsan szakszerű választ! 

Véleményünk szerint ingatlanokkal kapcsolatos ügyekben meghatározó, hogy mennyire vagyunk tisztában egy ingatlan valós műszaki állapotával, értékével és  jogi helyzetével, hiszen csak így tudjuk elkerülni a hibás vásárlást, a felújítás közben kiderülő plusz költségeket!


Az általunk nyújtott SZOLGÁLTATÁSOK:

 

-  Épületenergetikai tanúsítványkészítés (törvényrendelet szerinti)


-  Műszaki állapotfelmérést (saját, egyedi módszerünk szerint), hogy pontosan tudja az eladó és a vevő, hogy milyen műszaki állapotban van jelenleg az ingatlan (költséghatékonyabbá válhat a jövőbeni tervezés)


-  Műszakilag támogatott értékbecslés (saját, egyedi módszerünk szerint), hogy pontosan tudja az eladó és a vevő, hogy mennyit is ér valójában a ingatlan

 

-  Jogi tanácsadás, hogy még az adás-vétel előtt tisztázott lehessen  az ingatlan pontos jogi helyzete, tulajdonviszonyi kérdései

 

 

Szolgáltatásaink külön-külön is megrendelhetők, azonban ahhoz, hogy teljes képet kapjunk az ingtalanról javasolt az INGATLANTÖRZSKÖNVY rendszer keretén eblül MINDEN VIZSGÁLATot elvégeztetni EGY CSOMAGBAN KEDVEZMÉNYES ÁRON! Ráadásul a rendszer használói folyamatos kedvezményekben részesülhetnek partnereinknél!


Ne habozzon, kérjen árajánlatot most az ÁRAK menüpont alatt! 

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.