Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Route4U - Egy app az egyszerűbb közlekedésért épülketeken belül és kívül

<   Vissza a hírekhez

 

A Route4U szolgáltatást Magyarországon már több mint háromezren veszik igénybe, de az Egyesült Királyságban, Írországban és Franciaországban is egyre népszerűbb. Lényege, hogy a kerekesszékkel, babakocsival vagy bármely egyéb „guruló járművel” közlekedők A-ból B pontba való eljutását könnyebbé tegye: a gyalogátkelőhelyek adatainak feldolgozásával, személyre szabott, háztól-házig navigációt biztosít az applikációt letöltők számára. A budapesti felhasználók több mint fele olyan mozgássérült, aki kerekesszékkel közlekedik, egytizedük babakocsival szállítja gyermekét, a fennmaradó 36% pedig önkéntes alapon segít azzal, hogy adatokat gyűjt az applikáció számára.

A Diófa Ingatlankezelő Kft., amely a Diófa Alapkezelő Zrt. által vagyonkezelt 280 000 négyzetméternyi bérbeadható területtel rendelkező ingatlan portfólió-állomány napi ingatlankezelésért felel, amellett, hogy folyamatosan keresi az innovatív megoldásokat, fontosnak tartja, hogy lehetőségeihez mérten, mindenki számára biztosítsa az épületek megközelíthetőségét.

„Annak ellenére, hogy a cégünk kezelésében lévő kereskedelmi ingatlanok mindegyike akadálymentesített, kötelességünknek tartjuk, hogy ezen épületek mikrokörnyezetét felmérve, a megközelíthetőségüket is könnyebbé tegyük. Emellett az is fontos számunkra, hogy a Route4U által készített teljes felülvizsgálatok segítségével az épületek belső kényelmi szempontjain javíthassunk. Első ingatlankezelőként csatlakoztunk az applikációhoz, de bízunk benne, hogy hazánkban egyre többen követik majd a példánkat – mondta az ingatlankezelő missziójáról Várnai Máriusz, a Diófa Ingatlankezelő Kft. ügyvezető-igazgatója.

 

A folyamatosan frissülő térképen mostanra már több mint...

 

 

Az eredeti teljes cikkért kattintson IDE

 

Az apllikációt itt éri el: ROUTE4U

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.