Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

TÁJHÁZ PROJEKT INGATLANTÖRZSKÖNYVE

<   Vissza a hírekhez

 

Örömünkre szolgált, hogy részt vehettünk Kozármisleny városának felkérésére egy Európai Uniós pályázat keretében készített energetikai projektben. 
A TÁJHÁZ-PROJEKT kapcsán elkészítettük egy a településre jellemző épület energetikai tervét.
Munkánkat a „SUECH” PROJECT: MEGÚJULÓ ENERGIÁK HASZNÁLATA A HATÁRMENTI RÉGIÓBAN című workshop-sorozatának első előadásán ismertettük.

A workshopon lehetőségünk nyílt hivatalosan átadni Dr. Biró Károly polgármester Úr számára az épület INGATLANTÖRZSKÖNYVÉT.

Ezúton is köszönjük a bizalmat!

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2024 © Go-Home Kft.