Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

TÜKE-KÁRTYA ELFOGADÓHELY VAGYUNK!

<   Vissza a hírekhez
Csatlakoztunk a Tüke-kártya elfogadóhelyek köréhez!Minden pécsi Tüke-kártya tulahójdonos számára 10% kedvezményt biztosítunk szolgáltatásaink díjából!

Szolgáltatásaink:

 

- Műszaki állapotfelmérés

- Műszakilag támogatott értékbecslés

- Energetikai tanúsítvány készítés

- INGATLANTÖRZSKÖNYV kiállítás és hitelesítés 

 

Az ÁRAK aloldalon számítsa ki szolgáltatásaink díját saját ingatlanára vonatkozóan, majd irodánkban jelezze, hogy Ön is Tüke-kártya tulajdonos, és éljen a 10%-os kedvezménnyel!


http://tukekartya.pecs.hu/go-home-kft/

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2023 © Go-Home Kft.