Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Műszakilag támogatott értékbecslés

A műszakilag támogatott értékbecslés újdonság a piacon. Olvassa el, hogy ez miben különbözik A hagyományosnak nevezett értékbecsléstől.

Az eladás során az egyik legfontosabb dolog, hogy tisztában legyünk az eladásra kínált ingatlan valós értékével. Ennek hiányában évekig árulhatjuk vagy éppen a tényleges értéke alatt kényszerülünk eladni az ingatlant, jelentős veszteséget okozva ezzel saját pénztárcánknak.

A műszakilag támogatott értékbecslés újdonság a piacon. Szolgáltatásunk abban különbözik a hagyományosnak nevezhető értékbecsléstől, hogy az adott létesítmény piaci értéke nem csupán a létesítmény mérete vagy helyrajzi adottsága alapján került meghatározásra, hanem ebben a műszaki állapot pontos ismerete is (amit mérnök szakemberekkel szorosan együttműködve állapítunk meg) jelentős szerepet játszik.

A műszakilag támogatott értékbecsléssel így könnyedén meghatározható a megfelelő irányár, ami javítja hirdetése és értékesítése hatékonyságát, és ami jelentős anyagi veszteségtől is megóvhatja Önt.

nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2023 © Go-Home Kft.