Mint a legtöbb weboldal, a www.ghg.hu is cookie-kat használ a működéséhez. Tudomásul veszem, hogy a Go-Home Kft. szolgáltatásai teljesítéséhez személyes adatot használ fel. Az adatkezelés szabályait az Adatvédelmi Tájékoztatóból megismertem, azokat elfogadom.

Hozzájárulok

Mi az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés?

<   Vissza a hírekhez
Az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés a vizsgálandó ingatlan vizuális, azaz szemrevételezéssel történő elemzését, továbbá a létesítmény geometriai méreteinek meghatározását tartalmazza.

Az egyszerűsített műszaki állapotfelmérés a vizsgálandó ingatlan vizuális, azaz szemrevételezéssel történő elemzését, továbbá a létesítmény geometriai méreteinek meghatározását tartalmazza. Ezen felmérés valamint a vizsgálat eredményét képező, az ingatlan összes fontos műszaki paraméterét tartalmazó szakvélemény és összefoglaló adatlap a segítségére lehet az adás-vétel során, ami egy olyan esemény, ahol szinte létszükséglet az ingatlan műszaki állapotának pontos ismerete, hiszen mindegyik fél érdeke, hogy meglepetések nélkül, a létesítmény műszaki állapotának pontos ismeretében történjen az értékesítés.

Az állapotfelmérés lehetőséget ad továbbá arra is, hogy a létesítményeknek csak a ténylegesen elavult részei kerüljenek felújításra, átalakításra, így tudatosan, a befektetéssel arányosan lehet növelni az ingatlan értékét.


nincs több

zsákbamacska

NE VÁSÁROLJON INGATLANT, amíg meg nem győződött annak valódi értékéről, pontos műszaki paramétereiről! Cégünk az ország egész területén, egyedüli és független szervezetként erre kínál megoldást az Ön számára.

műszaki állapotfelmérés

energia hatékonyság

értékbecslés

jogi tanácsadás


Az oldalon megjelenő műszaki, formai és tartalmi elemek a Go-Home kft. többszörös védelem, oltalom alatt álló szellemi termékei, amelyek másolása, további felhasználása, megjelenítése jogi következményekkel jár!
Copyright 2021 © Go-Home Kft.